رابطه ی پختن غذا با تکامل انسان

مجموعه: علمی
به این مطلب امتیاز دهید

 

  • رابطه ی پختن غذا با تکامل انسان
  •  

    


    رابطه ی پختن غذا با تکامل انسان

    مجموعه: نوآوری و کشفیات علمی

     

    رابطه ی پختن غذا با تکامل انسان

     


    پختن و آماده کردن غذا موجب تحول چشمگیر در تکامل انسان شده است.

     

    این نظریه جدید پژوهشگران حاکی از آن است که اگر پختن را نیاموخته بودیم، نه تنها هنوز شبیه به شامپانزه بودیم، بلکه مثل آنها باید بخش اعظم روزمان را صرف جویدن می کردیم.

     

    در این نظریه آمده است: اگر به خاطر غذای پخته نبود، یک فرد معمولی باید روزانه حدود پنج کیلوگرم مواد خام مصرف می کرد تا کالری لازم برای بقا را جذب کند. این مدت یعنی شش ساعت در روز را صرف جویدن کنیم.

     

    این یک نظر پذیرفته شده است که با ورود گوشت قرمز به رژیم غذایی اجداد انسان ، مغز آنها رشد کرد و هوششان افزایش یافت.

     


    گوشت قرمز نه تنها باعث بزرگ شدن مغز اجداد انسان شد
    ، بلکه همچنین به نیاز آنها در صرف کردن تمام وقتشان برای جستجوی غذا برای حفظ انرژی پایان داد.در نتیجه فرصتی برای ایجاد ساختارهای اجتماعی پدید آمد.

     

    پروفسور ریچارد رنگام از دانشگاه هاروارد معتقد است که مساله فقط به روی آوردن به گوشت قرمز به عنوان یک ماده غذایی مربوط نمی شود.

     

    به نظر او آنچه باعث ایجاد یک تحول عمیق در تکامل انسان شده بیشتر شیوه آماده کردن غذا بوده تا تغییر عناصر رژیم غذایی.

     

    وی معتقد است که پختن بالاترین نقش را در افزایش کیفیت غذا در کل تاریخ حیات ایفا کرده است.

     

    به گفته این پژوهشگر اجداد انسان به احتمال زیاد غذا را به اشتباه داخل آتش انداختند. بعد متوجه شدند که خوشمزه شده است و این اتفاق مسیر کاملا تازه ای را رقم زد.”

     

    وی اظهار داشت: برای درک اینکه بدن ما چطور و چه زمانی تغییر کرد، باید با بررسی فسیل ها نگاه دقیقتری به آنچه اجداد ما می خوردند بیندازیم.”

     

    قدیمی ترین جد ما “آسترالوپیتکوس” بود که به میمون شباهت داشت.

     

    این موجود دارای شکمی بزرگ حاوی یک روده خیلی بزرگ بود که برای هضم مواد سفت گیاهی به دندان های بزرگ و پختی نیاز داشت که برای آسیا کردن و خرد کردن گیاهان سفت به کار می رفت.

     

    با این حال آسترالوپیتکوس زندگی درختی را ترک کرد و وارد ساوانای آفریقا شد و شروع به خوردن حیواناتی که آنجا می چریدند، کرد. همین تغییر محل سکونت، سبک زندگی و رژیم غذایی بود که باعث تغییرات عمده در آناتومی انسان شد.

     

    خوردن گوشت ارتباط نزدیکی به تحولی تکاملی در حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار سال قبل دارد که به پیدایش هومو هابیلیس با دندان های تیزتر و مغزی ۳۰ درصد بزرگتر منجر شد.

     

    با این حال مهمترین تحول یک میلیون و ۸۰۰ هزار سال قبل زمانی که هومو ارکتوس – اولین جد “واقعا انسان” ما – پا به عرصه گذاشت روی داد.

     

    هومو ارکتوس دارای مغزی حتی بزرگتر و آرواره ها و دندان های کوچکتر بود.

     

    بدن ارکتوس نیز چیزی شبیه به ما بود. بازوهای کوتاهتر و پاهای بلندتر ظاهر شد و شکمی که مخصوص هضم گیاهان بود از میان رفت، یعنی ارکتوس نه تنها می توانست سرپا بایستد بلکه می توانست روی دو پا بدود.او باهوشتر و سریعتر بود و به گفته رنگام پختن غذا را آموخته بود.

     

    پژوهشگران می گویند: “پختن شکم ما را کوچکتر کرد. وقتی غذایمان را پختیم، نیازی به شکم بزرگ نداشتیم.”

     

    به گفته آنها شکم از نظر انرژی پرهزینه است . افرادی که با شکم کوچک به دنیا می آمدند می توانستند انرژی شان را ذخیره کنند، بچه های بیشتری داشته باشند و بهتر بقا یابند.

     

    پروفسور پیتر ویلر از دانشگاه جان مورس لیورپول و همکارش، لسلی ایلو، فکر می کنند همین تغییر در سیستم گوارشی ما بود که امکان بزرگتر شدن مغزمان را فراهم کرد.

     

    پختن، سلول های غذا را می شکند به طوری که برای آزاد شدن مواد مغذی مورد نیاز بدن، معده باید کار کمتری انجام دهد.

     

    به گفته ویلر این تحول “باعث آزاد شدن انرژی شد که سوخت مورد نیاز مغز بزرگتر را فراهم کرد. افزایش اندازه مغز، با کوچک شدن شکم رابطه دارد.”

     

    جالب اینکه ویلر و ایلو دریافتند که کاهش اندازه دستگاه گوارشی دقیقا به اندازه افزایش اندازه مغز یعنی ۲۰ درصد بود.

     

    پروفسور استفان سیکور در دانشگاه آلاباما دریافت که غذای پخته نه تنها انرژی بیشتری در بدن آزاد می کند، بلکه بدن هم انرژی کمتری صرف هضم آن می کند.

     

    پختن غذا اصولا یک نوع هضم پیشاپیش است که مصرف انرژی را از شکم به مغز منتقل کرده است.

     

    به گفته ویلر و رنگام و همکارانشان، این تصادفی نیست که انسان – باهوشترین موجود زمین – تنها گونه ای است که پخت و پز می کند.

     

    

    چند دقیقه با دانستنی ها


    • آرامش در خانه‌های پر نور


    • آغاز ثبت‌نام کنکور از هفته آخر بهمن


    • افزایش سطح آنالیز آموکسی ‌سیلین


    • انسان به ماه باز نخواهد گشت


    • اپل نام فوجیستجو را سرقت کرد!


    • تغییر نظام آموزشی دانشگاه‌ها

    http://www.beytoote.com/scientific/lashfiat-elmi/cooking-relation-development-human.html

    کلمات کلیدی : آرامش آغاز افزایش انسان اپل تغییر رابطه       ، آتش آخر آرواره آزاد آسترالوپیتکوس آسیا آفریقا آلاباما آماده آمد آمدند آمده آموخته آموزشی آموکسی آن آناتومی آنالیز آنجا آنها آنچه آوردن اتفاق اجتماعی اجداد احتمال ارتباط ارکتوس از است است استفان اشتباه اصولا اظهار اعظم افرادی افزایش امکان انجام انداختند اندازه انرژی انسان انسان مجموعه او اولین اگر ای ایجاد ایفا ایلو ایلو، این اینکه با باز بازوهای باشند باعث بالاترین باهوشتر باهوشترین باید بایستد بخش بدن بدن، بدوداو برای بررسی بزرگ بزرگتر بعد بقا بلندتر بلکه به بهتر بهمن بود بود بوده بودیم، بچه بیشتر بیشتری بیندازیم تا تاریخ تازه تحول تحولی ترک ترین تصادفی تغییر تغییرات تمام تنها توانست توانستند تکامل تکاملی تیزتر ثبت‌نام جالب جان جد جدید جذب جستجوی جویدن حال حاوی حاکی حتی حدود حفظ حیات حیواناتی خاطر خام خانه‌های خرد خوردن خوردند خوشمزه خیلی داخل داد داددر دارای دارد دارد داشت داشت داشته دانستنی دانشگاه دانشگاه‌ها در درختی درصد درک دریافت دریافتند دستگاه دقیقا دقیقتری دقیقه دندان دنیا دهد دو ذخیره را رابطه رشد رفت رفت، رقم رنگام روده روز روزانه روزمان روی رژیم ریچارد زد زمانی زمین زندگی زیاد ساختارهای ساعت سال ساوانای سبک سرقت سرپا سریعتر سطح سفت سلول سوخت سکونت، سیستم سیکور شامپانزه شان شباهت شبیه شد شد شدن شدند شده شروع شش شود شکم شکمی شکند شیوه صرف طوری ظاهر عرصه علمی عمده عمیق عناصر عنوان غذا غذای غذایمان غذایی غذایی فراهم فرد فرصتی فسیل فقط فوجیستجو فکر قبل قدیمی قرمز لازم لسلی لیورپول ما ماده ماه متوجه مثل محل مخصوص مدت مربوط مساله مسیر مصرف معتقد معده معمولی مغذی مغز مغز، مغزمان مغزی منتقل منجر مهمترین مواد موجب موجود مورد مورس می میان میلیون میمون نام نبود، نتیجه نخواهد نداشتیم نزدیکی نظام نظر نظریه نقش نمی نه نوآوری نور نوع نگاه نیاز نیازی نیاموخته نیز نیست ها هابیلیس هاروارد های هزار هضم هفته هم همچنین همکارانشان، همکارش، همین هنوز هوششان هومو و وارد واقعا ورود وقتشان وقتی وی ویلر پا پاهای پایان پخت پختن پختن، پخته پختی پختیم، پدید پذیرفته پر پرهزینه پروفسور پز پنج پژوهشگر پژوهشگران پیتر پیدایش پیشاپیش چریدند، چشمگیر چطور چند چه چیزی کار کالری کاملا کاهش کرد کرد کرد کرد، کردن کرده کردیم کشفیات کل کمتری کند کند کند، کنند کنند، کنکور کنیم که کوتاهتر کوچک کوچکتر کیفیت کیلوگرم گذاشت گشت گفته گوارشی گوشت گونه گویند گیاهان گیاهی ی یابند یافت یعنی یک ‌سیلین

     

    

    آموزش آشپزی

    بازی مردگان متحرک 3 اندروید

    متن دعای فرج با معنی

    دانلود فیلم آبنبات چوبی

    طرز تهیه حلیم بادمجان

    

    فال حافظ اصلی

  • مطالب علمی جدید
  •  

    در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :