سبزی ها را خیلی خرد نکنید

مجموعه: علمی
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
به این مطلب امتیاز دهید

 

  • سبزی ها را خیلی خرد نکنید
  •  

    


    سبزی ها را خیلی خرد نکنید

    مجموعه: آیا می دانید ؟

     

     

    سبزی ها را خیلی خرد نکنید

     

     

    ویتامین C به راحتی اکسید می شود و بر اثر حرارت دادن و خرد کردن از بین می رود.

     

    ویتامین C یکی از ویتامین های محلول در آب بوده و قابلیت ذخیره سازی آن در بدن کم است.

     

    ویتامین C در سلامت پوست و لایه های محافظتی بدن مؤثر است، پوست انسان را با طراوت نگه می دارد و موجب جوانی پوست می شود.

     

    ویتامین C به سوخت و ساز بافت ها کمک می کند، موجب افزایش جذب آهن می شود، سیستم ایمنی را تقویت می کند و در استرس های روحی و روانی مصرف ویتامین C می تواند، مفید باشد.

     

    از میان سبزی ها فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی و سبزی هایی که برگ سبز دارند، سرشار از ویتامین C است. تنها منبع حیوانی که حاوی ویتامین C است، جگر است.


    کمبود ویتامین C باعث می شود زخم ها دیر بهبود پیدا کند، خونریزی لثه ها اتفاق می افتد، خونریزی های زیر پوستی، خستگی، ضعف و بیحالی به وجود می آید.

     

    ویتامین C براحتی اکسید می شود و بر اثر حرارت دادن و خرد کردن براحتی از بین می رود. 

     

     

    منبع:farsnews.com

    http://www.beytoote.com/scientific/midanid/vegetables-reason.html

    

    ویرایش عکس و فیلم در اندروید

    جدیدترین استخدام ها

    هیپنوتیزم چیست

    بازار خودرو

    منوچهر هادی کنار همسرش یکتا ناصر

  • مطالب علمی جدید
  •  

    در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :