سبزی ها را خیلی خرد نکنید

مجموعه: علمی
به این مطلب امتیاز دهید

 

  • سبزی ها را خیلی خرد نکنید
  •  

    


    سبزی ها را خیلی خرد نکنید

    مجموعه: آیا می دانید ؟

     

     

    سبزی ها را خیلی خرد نکنید

     

     

    ویتامین C به راحتی اکسید می شود و بر اثر حرارت دادن و خرد کردن از بین می رود.

     

    ویتامین C یکی از ویتامین های محلول در آب بوده و قابلیت ذخیره سازی آن در بدن کم است.

     

    ویتامین C در سلامت پوست و لایه های محافظتی بدن مؤثر است، پوست انسان را با طراوت نگه می دارد و موجب جوانی پوست می شود.

     

    ویتامین C به سوخت و ساز بافت ها کمک می کند، موجب افزایش جذب آهن می شود، سیستم ایمنی را تقویت می کند و در استرس های روحی و روانی مصرف ویتامین C می تواند، مفید باشد.

     

    از میان سبزی ها فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی و سبزی هایی که برگ سبز دارند، سرشار از ویتامین C است. تنها منبع حیوانی که حاوی ویتامین C است، جگر است.


    کمبود ویتامین C باعث می شود زخم ها دیر بهبود پیدا کند، خونریزی لثه ها اتفاق می افتد، خونریزی های زیر پوستی، خستگی، ضعف و بیحالی به وجود می آید.

     

    ویتامین C براحتی اکسید می شود و بر اثر حرارت دادن و خرد کردن براحتی از بین می رود. 

     

     

    منبع:farsnews.com

    http://www.beytoote.com/scientific/midanid/vegetables-reason.html

    کلمات کلیدی : سبزی        ؟     آب آن آهن آیا آید اتفاق اثر از است است است، استرس افتد، افزایش انسان اکسید ای، ایمنی با باشد باعث بافت بدن بر براحتی برگ به بهبود بوده بیحالی بین تقویت تنها تواند، جذب جوانی جگر حاوی حرارت حیوانی خرد خستگی، خونریزی خیلی دادن دارد دارند، دانید در دلمه دیر ذخیره را راحتی روانی روحی رود رود زخم زیر ساز سازی سبز سبزی سرشار سلامت سوخت سیستم شود شود شود، ضعف طراوت فرنگی فلفل قابلیت لایه لثه مؤثر محافظتی محلول مصرف مفید منبع منبع موجب می میان نکنید نکنید مجموعه نگه ها های هایی و وجود ویتامین پوست پوستی، پیدا کردن کم کمبود کمک کند کند، که گوجه یکی

     

    

    دانلود فیلم Trolls 2016

    دیدنی های تلگرام و اینستاگرام

    شکستن قولنج

    خشکی واژن

    پوست پرتقال

    

    فال روز

  • مطالب علمی جدید
  •  

    در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :